112Rivierenland

Tiel - Appelpop goed verlopen, een ondernemer kreeg dwangsom opgelegd

Het afgelopen weekend stond Tiel in het teken van feest en gezelligheid. Het jaarlijkse festival Appelpop verliep zeer goed en zonder veiligheidsproblemen. Ook de feestjes op het Plein en het Korenbeursplein droegen bij aan een positieve sfeer in de stad.

Burgemeester Van der Meijden spreekt zijn waardering uit voor de inzet van alle vrijwilligers die hebben bijgedragen aan dit fantastische weekend. "De vele vrijwilligers bij Appelpop maken dit festival mogelijk. Hun inzet en enthousiasme zijn van onschatbare waarde. En dankzij de inzet van onze hulpdiensten en collega's van de gemeente hebben we een veilig en geslaagd evenementenweekend kunnen realiseren," aldus de burgemeester. 
 
Het weekend verliep dus vrijwel probleemloos, in één geval moest de burgemeester ingrijpen. Eén ondernemer heeft een last onder dwangsom opgelegd gekregen omdat hij zich niet aan de sluitingstijden hield.
 
"Appelpop is een prachtig voorbeeld van hoe onze gemeenschap samenkomt om iets bijzonders te creëren. We zijn trots op de betrokkenheid van onze inwoners en kijken uit naar de volgende editie," aldus burgemeester Van der Meijden. 
 

Meer nieuws

18 sep. | 21:54
Tiel - Buitenbrand bij metaalrecyclingbedrijf
18 sep. | 17:00
Culemborg - Brand loopt net sisser af bij Rode Kruis gebouw
18 sep. | 10:33
Tiel - Appelpop goed verlopen, een ondernemer kreeg dwangsom opgelegd
17 sep. | 22:36
Tiel - Ongeval tussen personenauto en fietser
17 sep. | 16:53
Echteld - Twee personen aangehouden na achtervolging op de A15
16 sep. | 19:21
Echteld - Bakwagen gekanteld op toerit A15
Alle nieuwsberichten