112Rivierenland

Tiel - Oudere dame beroofd van sieraden

Op woensdag 28 augustus, omstreeks 16.45 uur, is een oudere dame van haar gouden sieraden beroofd aan de Wadenoijenlaan in Tiel (tegenover de viskraam). De vrouw zat op het ijzeren bankje ter hoogte van het Cruyff Court/Westledeplein.

Het slachtoffer werd benaderd door twee vrouwen die haar zogenaamd "goud aanboden". Toen het slachtoffer niet in de truc trapte om haar sieraden afhandig te maken, gebruikten de vrouwen geweld en duwden haar op de grond.

Vervolgens werd zij beroofd van haar gouden sieraden. Het slachtoffer omschrijft de vrouwen als van Oost-Europees uiterlijk. Een van de daders kan mogelijk een kras in het gezicht hebben, omdat ze door het slachtoffer werd gekrabd. De vrouwen zijn weggereden in een auto. Helaas is er op dit moment geen gedetailleerder signalement van de vrouwen of het voertuig beschikbaar.

De politie hoopt dat getuigen deze twee vrouwen op deze locatie hebben gezien. Of misschien is u woensdagmiddag ook goud aangeboden door twee dames? De politie hoort het graag.
Neem contact op via 0900-8844

Meer nieuws

19 sep. | 18:23
Ochten - Brandje in slaapkamer
18 sep. | 21:54
Tiel - Buitenbrand bij metaalrecyclingbedrijf
18 sep. | 17:00
Culemborg - Brand loopt net sisser af bij Rode Kruis gebouw
18 sep. | 10:33
Tiel - Appelpop goed verlopen, een ondernemer kreeg dwangsom opgelegd
17 sep. | 22:36
Tiel - Ongeval tussen personenauto en fietser
17 sep. | 16:53
Echteld - Twee personen aangehouden na achtervolging op de A15
Alle nieuwsberichten