112Rivierenland

Tiel - Man veroorzaakt veel overlast

Afgelopen nacht kregen agenten rond 3.30 uur een melding van een man die zich schreeuwend op straat zou bevinden. De man was onder invloed van alcohol en er was niet mee te communiceren. De buurvrouw had eerder deze nacht al geprobeerd de man terug te krijgen in het hier en nu door een emmer water over hem heen te gooien.

Dit bleek helaas niet te helpen, agenten hielden de man aan voor openbare dronkenschap  en het verstoren van de nachtrust, vervolgens ging de verdachte flink in verzet. Nadat hij op een gepaste wijze gefixeerd was om te kunnen vervoeren naar het cellencomplex in Nijmegen, bedacht de verdachte dat hij de agenten wel kon bespuugen.

Om die reden kreeg de verdachte een spuugmasker aan. Bij aankomst op het cellencomplex in Nijmegen besloot de verdachte wederom weer in verzet te gaan en weerstand te bieden.

Er was weer op geen enkele manier met hem te communiceren. Nadat hij in zijn cel was geplaatst besloot hij zichzelf te krabben en open te bijten. Met het bloed schreef hij teksten op de muur van zijn cel. Als topje op de ijsberg scheurde hij zijn shirt in stukken. Gezien de toestand van de verdachte is hij verplaatst naar een zachte cel met beperkende middelen in Arnhem.

Ook bij deze verplaatsing bleef de man vol in verzet gaan en bleef zichzelf verwonden. Later op de nacht bleek dat de man ook al een personenauto had vernield. Hier is aangifte van opgenomen.

Meer nieuws

19 okt. | 18:24
Waardenburg - Melding van steekincident blijkt ruzie
19 okt. | 11:42
Zoelen - Auto in de sloot aan de Strandweg
19 okt. | 11:39
Tiel - Schuurtje in brand op de Waardenburglaan
18 okt. | 19:14
Kapel Avezaath - Geen herbouw van afgebrande varkensstal
17 okt. | 14:06
Rumpt - Ongeval op de Veerweg
16 okt. | 07:53
Geldermalsen - Auto brandt uit
Alle nieuwsberichten